Suna acum
0746 818 115
0732 122 780

Politica de confidentialitate

                SC Ortomag Online SRL, in calitate de proprietar al site-ului OrtoMag, se angajeaza sa nu transmita datele furnizate de utilizatorii site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul comunicarii cu clientii sai, al confirmarii comenzilor si intocmirii facturilor fiscale, si al informarii clientilor cu privire la functionarea site-ului si a unor oferte speciale sau promotii ale societatii.

                SC Ortomag Online SRL va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe OrtoMag, privind evolutia si statusul comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.

                OrtoMag nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul OrtoMag poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

                OrtoMag poate sa colecteze si alte date (adresa IP, ora vizitei, locul de unde se face accesul, nume si versiune browser internet, sistem de operare, inclusiv alti parametri) furnizati de catre browserul internet prin intermediul caruia se face accesul la site si pot fi folosite de catre SC Ortomag Online SRL pentru a imbunatati serviciile oferite Clientilor sau Utilizatorilor sai, sau cu scop statistic; exceptie face cazul in care sunt incalcate prevederi ale documentului, in eventualitatea cazului in care rezultatul actiunilor Membrului/Clientului contravine intereselor sau produce pagube de orice natura de partea SC Ortomag Online SRL si/sau al eventualilor terti cu care SC Ortomag Online SRL are contracte de parteneriat in acel moment.

                SC Ortomag Online SRL nu raspunde pentru defectiunile care pot periclita securitatea serverului pe care este gazduita baza de date care contine aceste date.

                SC Ortomag Online SRL isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul site-ului www.ortomag.ro, precum si Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati fost de acord sa le respectati.

                Politica de confidentialitate se supune legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul SC Ortomag Online SRL. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul SC Ortomag Online SRL.

                Pentru informatii, sesizari sau reclamatii, va rugam sa ne contacati la adresa: contact@ortomag.ro