CUM PLATESC

Pentru a putea alege varianta cea mai convenabila, OrtoMag va pune la dispozitie 3 modalitati de plata:

  1. plata cu card
  2. plata ramburs la livrare
  3. transfer bancar

 

        Plata cu card
In cazul in care ati optat pentru aceasta metoda de plata, veti fi directionat catre platforma partenerului nostru  NETOPIA mobilPay unde veti completa datele solicitate pentru finalizarea procesului de plata. Plata cu cardul se face fara comision din partea clientului. Dupa finalizarea platii, livrarea comenzii dvs. va fi efectuata de catre agentul serviciului de curierat rapid.


        Plata ramburs la livrare
Alegând aceasta metoda de plata, comanda se va achita în numerar, la livrarea efectuata de agentul serviciului de curierat rapid Nemo Express.

ATENTIE - Pentru comenzile ce vor fi achitate cu “ramburs la livrare” si depasesc greutatea de 50 kg sau valoarea de 150 lei la un singur client, trebuie achitat in avans plata transportului in contul IBAN: RO93 BRDE 390S V625 3906 3900 , deschis la BRD, sucursala Ramnicu Valcea. Plata trebuie achitata in maxim 24 ore de la data efectuarii comenzii; in caz contrar, comanda dumneavoastra nu va fi luata în considerare.

Calculul platii dus-intors se calculeaza: 2 x Taxa de livrare afisata inaintea finalizarii comenzi sau din factura proforma primita pe email dupa confirmarea comenzii.

In momentul livrarii, din suma de ramburs pe care o aveti de plata conform facturii proforme, se va scadea suma pe care ati achitat-o in contul mai sus mentionat.

In cazul in care dupa expedierea comenzii de catre OrtoMag, nu ridicati sau refuzati ridicarea produsului de la operatorul de curierat Nemo Express, banii care i-ati achitat  ca plata transport nu se vor restitui, urmand sa primiti o factura pe email pentru tranportul efectuat. Daca ati platit o suma mai mare decat cea a transportului dus-intors, diferenta se va restitui intr-un cont specificat de dumneavoastra in termen de 14 zile.


        Transfer bancar

Optând pentru transfer bancar, veti transfera in baza facturii proforme primite pe email, suma integral a produselor si serviciilor comandate la OrtoMag, în contul IBAN: RO93 BRDE 390S V625 3906 3900 , deschis la BRD, sucursala Ramnicu Valcea.
Plata prin OP trebuie facuta in maxim 24 ore de la data efectuarii comenzii; in caz contrar, comanda dumneavoastra nu va fi luata în considerare.

 

ATENTIE - In oricare din modalitatile de plata pe care le-ati ales, neridicarea sau refuzul primirii produsului de catre operatorul firmei de curierat Nemo Express nu va scuteste de la plata transportului DUS – INTORS. Prin comanda dumneavoastra si neridicarea produselor, aduceti prejudiciu catre OrtoMag, iar firma va face tot ce este posibil pe cale legala pentru recuperarea acestuia.